Wednesday, 9 November 2011

Hari Raya Haji

hari raya haji ni.. korng balek kampung x??
aku x balek..
sbb kampung aku kat sabah..
jadi jauh la..
kampung korng kat mne??
korng balek kampung..
alah,.
kalau kitaorg balek kampg ..
nenek dan atuk kami bukn ada kat sana..
kat sini jgk...

menjelang petg..
atuk dan nenek dtg ke rumah kami..
kami gmbira..
1 thun x jumpa..
mereka tidur sini..
waktu potong leher kepala lembu tuh kan..
aku ddk dlm rumah.. tk0t lah nk kuar,,
kesian aku tgk lembu tu tau..

erm.. selepas dah baca kisah sye ni kan.. jgn lupa follow tau..


Wednesday, 2 November 2011

-My Bioadata-

Nama:Nurul Farhah Aqilah bt. Darwis
umur:10 tahun
sekolah: sk pasir panjang
uniform:Tunas Kadet Remaja Sekolah
persatuan:doktor muda
permainan:bola baling
hobi:baca buku
cita2:guru atau pramugari
No.Fon:: Rahsia
makanan kegemaran:ayam
minuman kegemaran:milo ais
idola: Najib Razak.
minat:Avril Lavigne
Kawan Baik:Tiada
Kawan Biasa:Semua

Tuesday, 1 November 2011

Erm,, Sedih Nyew!!!

ala 
kami tidak dipilih untuk menyertai rombongan ke melaka,.
geram nye..
diaorg tidur sana..
best nye..
pas2 gi 13 tempat..
best nye,,
diaorg yg dpt pegy tuh bertuah lah..
aku akan balas dendam..
ish,.. x de lah balas dendam mcm nk bunuh,, 
x baek..
nanti ada lah aku nk buat apa kat kwn2 aku yg pegy tuh..
aku rasa..
aku x yh ckp dlm blog aku ni lah..
buang masa.. dan rahsia aku,,
buat apa aku nk bagithu korang..

ok.. lah bye!!!!:)

bye,. nanti aku cite lagi.. pasal aku ea.. korang f0ll0w lah dulu..
pas2 korng comment lah kisah dan photo2 aku ok.. 
bye.. ^_^

------> follow jgn x f0ll0w