Tuesday, 1 November 2011

Erm,, Sedih Nyew!!!

ala 
kami tidak dipilih untuk menyertai rombongan ke melaka,.
geram nye..
diaorg tidur sana..
best nye..
pas2 gi 13 tempat..
best nye,,
diaorg yg dpt pegy tuh bertuah lah..
aku akan balas dendam..
ish,.. x de lah balas dendam mcm nk bunuh,, 
x baek..
nanti ada lah aku nk buat apa kat kwn2 aku yg pegy tuh..
aku rasa..
aku x yh ckp dlm blog aku ni lah..
buang masa.. dan rahsia aku,,
buat apa aku nk bagithu korang..

ok.. lah bye!!!!:)

bye,. nanti aku cite lagi.. pasal aku ea.. korang f0ll0w lah dulu..
pas2 korng comment lah kisah dan photo2 aku ok.. 
bye.. ^_^

------> follow jgn x f0ll0w

No comments:

Post a Comment