Wednesday, 4 January 2012

Gambar beg farhah

ASSALAMMUALAIKUM SEMUA..
NK TGK X GAMBAR BEG FARHAH...
HA.. SEKEJAP YE..
BEG FARHAH ADA 1..
UNTUK KELAS PAGI..
BAGI UNTUK KAFA(KELAS AGAMA PETANG)
FARHAH GUNE BEG YG DULU...

HA,, CNTIK X??
BEG NI SAMA CAM KAKAK ANGKAT FARHAH.
TAPI DIA DAH MASUK SMK..
TUH BUAT KENANGAN JE LAH..
BEG FARHAH SEMESTI NYE PURPLE PINK..
BARU CNTIK..(PERASAN)

HA BEG FARHAH KAN  .. SEBNR NYE ADA BYK TAU,,
NK TGK X??
ADA BYK WANE PINK KAN..
HEHE..
OKEY LAH.. NK TGK NADA CINTA..
BYE..

4 comments:

  1. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  3. Farhah ni saye atiqah jamil . sorry tak boleh edit blog awak sebab saye tak boleh on fb lagi pun saye kan nak UPSR lepas tu tuisyen lagi . ayah saye x kasi bukak fb . mungkin hari ni je saye last bukak fb jap . Lepas UPSR kott baru boleh bukak . sorry ehh , hope awk faham ok . tapi kadang2 kalau ayah saye bukak internet sebab die tengok google lah , metro lah , harakah lah . hehe . tapi setiap kali ayah saye bukak saye selalu tengok awk punye blog yg due2 tu tau sebab nak tengok ape yg awk update . header cantik (Y) . Boleh tak saye nak no. Tepon awk ? ni no.saye . 0172887652 . pas tu awk mesej saye awk ckp yg awk ni farhah tau atau pun tepon saye sebab saye nak save no.awk kat phone ataupun kite boleh mesej ke . ok lah bye buat kali terakhir :'( . Doakan saye agar saye dapat 5A dalam UPSR Ye ? Assalamualaikum :)

    ReplyDelete